POWER CPS 10-100kVA

POWER CPS je UPS špeciálne navrhnutý tak, aby zaručoval napájanie núdzových zariadení, schopných dosiahnuť maximálny výkon 100 kVA. Systém spĺňa všetky požiadavky noriem EN-50171 a EN-62040 a zabezpečuje najvyšší výkon, aký je dnes v sektore CPSS k dispozícii.

Najlepšie riešenie CPSS pre núdzové použitie do 100 kVA

POWER CPS je špeciálne navrhnutý pre núdzové použitie, ako sú systémy osvetlenia, protipožiarne systémy a zariadenia na detekciu a odvod dymu. Tento UPS je najlepším riešením na trhu CPSS, dostupný v jednofázovej aj trojfázovej verzii a schopný dosiahnuť maximálny výkon 100 kVA.

Vysoký výkon

POWER CPS môže podporovať núdzové zariadenia až do maximálneho výkonu 100 kVA a môže dosiahnuť účinnosť až 96% v normálnom režime. UPS obsahuje aj špičkové komponenty, ako je štandardný napájací dvojitý vstup, usmerňovač a IGBT invertor.

Optimalizovaná správa batérie

Batérie inštalované vo vnútri systému CPS majú zásadný význam pre zabezpečenie jeho prevádzky v núdzových podmienkach. Norma EN50171 skutočne stanovuje špecifické požiadavky na batérie inštalované v systéme CPS, ako je rýchle nabíjanie na 80 % za 12 hodín a používanie batérií s dlhou životnosťou s priemernou očakávanou životnosťou 10 rokov. Všetky tieto parametre tvoria základ návrhu POWER CPS, ktorý plne vyhovuje všetkým špecifickým ustanoveniam predpisov pre centrálne napájacie systémy. UPS má tiež pokročilý systém správy batérií, ktorý vám umožňuje prispôsobiť nabíjacie napätie teplote, čím sa zabráni prehriatiu a preťaženiu batérií. Predpokladaná životnosť batérií sa tak predlžuje a časy nabíjania sa optimalizujú.

Inteligentná údržba

POWER CPS má štandardný napájací dvojitý vstup. Táto dôležitá funkcia zaisťuje jednoduchšiu a bezpečnejšiu údržbu UPS a zároveň umožňuje použitie dvoch rôznych zdrojov energie. V skutočnosti je možné vykonávať periodické kontroly pomocou špecifického vstupného spínača, ktorý preruší napájanie systému, zatiaľ čo obtokové vedenie zostane aktívne. UPS má tiež ochranu proti inverzii polarity, čím zaisťuje maximálnu bezpečnosť počas údržby.

Najlepšia kapacita preťaženia

Systém má veľkú rezervu výkonu, v skutočnosti, ako to vyžaduje norma EN50171. Rad POWER CPS je navrhnutý a dimenzovaný tak, aby trvalo zvládal preťaženie pri 120 % menovitého výkonu.

  • Výkon až 100 kVA
  • Dostupné v jednofázovej aj trojfázovej verzii
  • V súlade s normou EN-50171
  • Power factor 1 alebo 0,9 v závislosti od menovitého výkonu
  • Účinnosť až 96 % v normálnom režime
  • Štandardné napájanie s dvojitým vstupom
  • 10-ročné batérie s dlhou životnosťou
  • Ochrana proti inverzii polarity
  • Displej LCD

PODOBNÉ produkty

NOVA 10-40kVA

DISCOVERY 10-120kVA

LIBRA 10-800kVA

SATURN 60-200kVA